Kütahya’da ehliyetsiz sürücünün aracında ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya’da Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekiplerince durdurulan ehliyetsiz sürücünün aracında ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi.

20 Eylül 2022 Salı 10:51
Kütahya’da ehliyetsiz sürücünün aracında ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi
banner89

Kütahya’da Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekiplerince durdurulan ehliyetsiz sürücünün aracında ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekiplerince Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yapılan çalışmalarda, M.D. (23) isimli şahsın sevk idaresindeki C.A. (19) isimli şahsın yolcu olarak bulunduğu araç içerisinde, şahısların üstlerinde ve çevrede yapılan aramada,1 adet ruhsatsız tüfek, 17 adet fişek ve 7 fişek halinde satışa hazır toplamda 5,70 gram metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar gerekli işlemler için Narkotik Suçlarla Mdele Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Ayrıca sürücünün ehliyetsiz olması, aracın trafik yönünden sakıncası olması sebebiyle araç yeddi emin otoparkına çektirildi.

banner178
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.