Açık havada "Hababam sınıfı" ilgi gördü

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Nostalji Sineması Kuşağı’nda, ‘Hababam sınıfı’ filmi belediye bahçesinde hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile izlendi.

18 Eylül 2022 Pazar 09:20
Açık havada "Hababam sınıfı" ilgi gördü
banner89

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Nostalji Sineması Kuşağı’nda, ‘Hababam sınıfı’ filmi belediye bahçesinde hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile izlendi.

Yaz aylarının başından bu yana devam eden Nostalji Sineması Kuşağı, patlamış mısır ve Vazoz ikramı ile devam ediyor. Türk Sinemasının klasikleri arasında yerini alan, Rıfat Ilgaz’ın ünlü eseri Hababam Sınıfı, Ertem Eğilmez’in yönetmeliğinde Münir Özkul, Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı film, belediye bahçesinde ilgi ile izlendi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, Kütahya Belediyesi olarak dolu dolu bir kültür ve sanat sezonunu yaşadıklarını ve yaşamaya da devam ettiklerini belirttiği konuşmasında, katılım sağlayan Kütahyalılara teşekkür etti.

Vatandaşların belediyenin ikramı olan patlamış mısır ve Vazoz eşliğinde Hababam sınıfı filmini keyf içinde izlediler.

banner178
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.